augustus 20, 2019

Trainingen

Onze trainingen zijn verrassend en leerzaam, maar bovenal effectief voor iedereen. Of je nou een training zoekt voor uw HR – of verkoop afdeling, veel is mogelijk en vooral afgestemd op uw eigen wensen en eisen.

Omdat geen bedrijf hetzelfde is gaan we eerst samen met de opdrachtgever om tafel om een analyse te maken van de zaken waar de medewerker, afdeling of het bedrijf in algemene zin tegenaan loopt. Vervolgens wordt de training afgestemd op de wensen en uitdagingen van de opdrachtgever.

Het voordeel van het trainen in teamverband is dat de slagkracht een stuk groter is. Na de training spreekt iedereen dezelfde taal en kunnen collega’s elkaar motiveren en ondersteunen.

De trainingen zijn praktisch, doeltreffend en makkelijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Trainingsonderwerpen zijn onder andere:

  • Non verbale communicatie,
  • Hoe haal ik meer informatie uit mijn gesprek.
  • Focus
  • Hoe herken ik een leugen? Wat kan ik hiermee bereiken?
  • Gastbeleving en Sales, hoe combineer ik dat voor mijn gewenste doelstellingen.
  • Hoe laat ik mijn team efficiënt werken

Meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op