oktober 31, 2019

Referenties

Astrid,

 Programmamanager /HR Adviseur/ Opleidingen, Werkorganisatie BUCH

Mirjam is een trainster die van het begin tot het einde weet te boeien. Zij heeft het totaalpakket. Ze is een ontzettend leuke en uitnodigende verschijning en heeft verstand van zaken. Ze legt de theorie dusdanig uit dat het blijft hangen en heeft ter ondersteuning aan de theorie een aantal hele leuke en goede oefeningen. Daarnaast is ze in staat om op empathische én professionele wijze vragen te beantwoorden. Normaal gesproken ben ik mijn focus snel kwijt. En daarvoor heeft zij goede tips gegeven waar ik mee aan de slag kan. Het zou geweldig zijn als ik altijd zo gefocust zou kunnen zijn als tijdens de training van Mirjam. Niet alleen haar training, maar ook Mirjam zelf wil ik dan ook van harte aanbevelen! 

Saskia,

 Sociaal Rechercheur, ISD BOL

Mirjam vertelt met veel enthousiasme en neemt je mee op reis in de wereld van leugens en bedrog. De tijd vliegt voorbij tijdens haar workshops en aan het eind heeft ze je kijk op menselijk gedrag voorgoed veranderd. Als je iemand zoekt die je wegwijs kan maken in de wereld van de leugen, dan is Mirjam de expert waar je zijn moet!

Sonja 41, Beleidsadviseur, Gemeente

Op een gegeven moment had ik het gevoel dat de e-mail mijn leven overnam. Een tijdverslindend monster dat me elk moment van de dag in zijn greep hield. Toen ik via via met Mirjam in contact kwam stond ik op het punt van een burn out. Ik sliep slecht, had een kort lontje en bij elke pieptoon van de mail voelde in een knoop in mijn maag. Mirjam is letterlijk naast me gaan zitten om een nieuwe structuur op te zetten, heeft me geleerd hoe ik mijn grenzen kan stellen en bewaken en coachte mij in het effectiever versturen van mijn eigen mails. Het mooiste moment was toen we mijn inbox leeg hadden. Ik voelde mij letterlijk bevrijd! Ik heb nu meer tijd om me op mijn kerntaken te richten en merk dat het mijn prestaties enorm ten goed komt. De weerstand die ik aanvankelijk voelde om mijn gewoontes te veranderen heeft Mirjam op vriendelijke maar vastberaden wijze doorbroken.

Mirjam op RTV Dordrecht. Workshop “De waarheid over liegen”

Gerrit  Jan, Arbeidsbemiddelaar 

Op 7 maart 2019 heeft Mirjam een presentatie gegeven over “De waarheid over liegen”. Zij deed dat op een buitengewone wijze. Het thema is boeiend, maar zij beheerst ook de kunst om het krachtig over te brengen. Ze betrok de aanwezigen op een natuurlijke manier, zonder het gevoel te krijgen dat je voor het blok gezet wordt. Ze staat er, is relaxt, heeft passie, leeft zich in en heeft humor. Het thema is bij mij zo binnengekomen dat ik me nog meer hierin ben gaan verdiepen en dat ik het ook uitdraag. Ik noem daarbij altijd haar naam. Mirjam je bent een kanjer