Van Flow naar Flew naar Flow

Hi Allemaal,

Vandaag, precies een half jaar geleden begon de droom van het opstarten van een eigen bedrijf: Hands On Training & Consultancy.

Samen met Mirjam Pels, CIE® begon ik vol energie en met veel plezier aan het spannende avontuur. Mirjam gericht op trainingen en ik op Hospitality & Sales consultancy met af en toe een training. Wow, wat een positieve flow zaten we in, waarin het harde werken direct werd beloond. Een flow die het gevoel gaf onoverwinnelijk te zijn en de hele wereld aan te kunnen. De ene opdracht na de andere, aanvragen voor de toekomst, netwerk opbouwen en uitbreiden, het openen van een eigen kantoor & trainingslocatie, het kon niet op…

Die flow werd plotseling een “flew” een moment waarin je je heel klein voelt worden en kwetsbaar en onzeker tegelijk.

Twee en halve week verder is de positieve energie weer volledig terug. Er is tijd om achter de schermen te finetunen, de website updaten, uitbreiden en mensen uit ons netwerk blijven spreken, hopende dat alle business die verloren is gegaan, weer op ons pad zal komen. Met tussendoor af en toe een online training (Over uit je comfortzone stappen gesproken 😉)

De surrealistische wereld blijft nog even zoals die is; thuis blijven en werken, lesgeven, afstand houden, boodschappen doen (lijkt wel een computerspel: Ontwijk de medemens) en blijven genieten van mooie momenten! Succes en “stay safe” Wij kunnen niet wachten jullie weer live te zien en te spreken!

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *